• nl en facebook  twitter  rss  

Woest  - Zellewoest 2 2, 3 en 4 juni 2016 (GEWEEST)

Programma
In het nieuwe concept van het festival beleeft u met een klein publiek de hele avond gezamenlijk: alle tijd voor heerlijk dineren, het ervaren van het landgoed en het bewonderen van mooie voorstellingen.

HURyCAN - Asuelto [AR/FR]
In 2014 speelde HURyCAN een vurige voorstelling op Landgoed de Wildenborch in Vorden. Het dansduo van toen heeft een splinternieuwe voorstelling met vier dansers. De voorstelling gaat deze zomer in premiere, maar de groep komt alvast een avant-premiere presenteren op landgoed Zelle. Wie durft te ondernemen? Wie durft uit z’n schulp te kruipen en iets onwaarschijnlijks te doen? Een voorstelling over de de mens: magisch en tastbaar, conceptueel en gevoelig, mooi en lelijk. Maar levend!

Cie. Woest - Leaving Normal [NL]
Compagnie Woest neemt u in het eerste weekend van juni mee op een parcours over het landgoed, een voorstelling op de grens tussen theater en dans. Het publiek is getuige van allerlei gebeurtenissen en samen met de zes karakters beland je in absurde situaties, zowel humoristisch als tragisch. Woest combineert fysieke kracht met aanstekelijk dansplezier en humor. Een verrassende en prikkelende voorstelling.

Praktische informatie
Festivaladres: Ruurloseweg 92, Hengelo (Gld)

De Tuin der Lusten opent haar poorten dagelijks om 18:00 uur.
Het programma begint om 19:00 uur en eindigt rond 23:30 uur.

Trek stevige schoenen aan.
De voorstellingen gaan ook door bij minder goed weer.

Parkeren bij Landgoed Zelle:
U kunt parkeren in het weiland ten westen van de Zelledijk, ter hoogte van de kruising met de Ruurloseweg (zie plattegrond).